Eindelijk was het zover. Na twee zomers met ontmoetingen in de buitenlucht ging ons vitale koor begin oktober 2021 weer repeteren voor een mooi kerstconcert. Wij startten met bijna alle leden plus 4 nieuwe leden. Het mooie programma begon al vorm te krijgen toen wij eind november toch moesten besluiten om weer te stoppen en de uivoering af te blazen. Een opgedrongen winterslaap viel ons ten deel.

Maar sinds maart 2022 konden we weer repeteren in Kindervreugd voor het zomerconcert, dat een groot succes werd. Zie de recensie die bij de foto's staat. 

REPETITIES VOOR HET SEIZOEN 2022-2023

Inmiddels zijn we begonnen met de repetities voor het nieuwe seizoen. Het wordt een speciaal jaar, want wij gaan toewerken naar het 25-jarig jubileumconcert in de zomer van 2023.

Vanaf 18 januari a.s. repeteren wij weer op woensdagochtend in het verenigingsgebouw Kindervreugd aan de Kramatweg 31a. van 10 tot 12 uur met een korte koffiepauze halverwege. 

Met het OV kun je Kindervreugd bereiken met de trams 3 en 14 en met bus 37. 

Iedereen die graag zingt, of het eens wil proberen, kan twee ochtenden op proef meedoen. Als het bevalt kan men daarna lid worden. Dan pas gaat ook de contributie van  € 21,00 per maand in. 

Inlichtingen: aleidakiers@gmail.com  of tel. 06-15300504

Deel deze pagina