Ons repertoire bestaat uit liederen uit de klassieke muziek, operette, musicals, Nederlandse liederen, wereldmuziek, evergreens, gospelsongs etc. 

In de tweede helft van juni brengen wij een zomerconcert. Dit heeft meestal een bepaald thema.

In 2016 presenteerden wij een gevarieerd operetteprogramma en het jaar daarvoor bestond het uit liederen uit de verschillende Europese landen, aan elkaar geregen met een romantisch verhaal over een Griekse zeeman. In 2017 zongen we veel evergreens en klassiek werk, waarop in 2018 het zomerconcert de sfeer van de 60-er jaren uitstraalde. In de zomer van 2019 brachten wij een programma met Italiaanse liederen. Door de Coronacrisis duurde het twee jaar voor wij weer voluit konden gaan. Het meertalige programma in 2022 had als thema water in al zijn verschijningsvormen. Ons 25-jarig jubileum werd op 10 juli 2023 gevierd met een reeks liederen uit de afgelopen 25 jaar en een korte musical. Het was een feestelijk evenement in een overvolle Muiderkerk.                 

Komende zomer is het thema van de uitvoering 'Memory', een gang langs bekende en nieuwe liederen die herinneringen in hun tekst hebben, in meerdere talen en van klassiek tot populair. En altijd zijn er delen die meegezongen kunnen worden.Het kerstprogramma bevat elk jaar een aantal internationale, maar ook de bekende Nederlandse kerstliederen, waarbij het publiek kan meezingen. 

Vaak is er een intermezzo met een solo optreden.

Deel deze pagina